" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ...

2ος Κατοχικός Χρόνος

ο πολίτης πρώτα... ΌΧΙ κύριοι! Τέλος!
Σκουπίδια όσα λέτε και εγκληματικά όσα επεξεργάζεστε!
Άκου Σωτήρες! " Σαλτιμπάγκοι των κοινών" , αυτό είστε!
Τα παιδιά του Ελληνικού λαού, ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή,λιποθυμούν μέσα στις τάξεις του σχολείου , ΑΝΕΣΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σας μουτζώνουν στον ύπνο και στον ξύπνιο τους και εσύ...κύριε ...βρήκες καλή καραμέλα , μιλάς, ψελλίζεις,παριστάνεις...τον σωτήρα। Θύτες είστε...σαν αυτούς που ασέλγησαν στις Ελληνικές οικογένειες, στις μανάδες και στις κόρες ,αυτών που πληρώνουν τους μισθούς σας.
Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να υποθηκεύσεις στους διεθνείς Σάυλωκ το αίμα του Έλληνα:
την αξιοπρέπεια του δηλαδή;Είσαι μια τραγική προσωπικότητα κύριε!
Τραγική και άξια περιφρόνησης! Είχες την ευκαιρία, να κάνεις την ...διαφορά ।Σαν Σωτήρα,δεν θα σε μακαρίζει κανείς!
Σαν... ( αφήνω κενό,για να βάλει ο καθένας που επιθυμεί τον δικό του χαρακτηρισμό) θα σε αναθεματίζει όλη η Ελλάδα!
ο πολίτης πρώτα...δεν στέλνετε τις ομάδες τις επιφορτισμένες με την διαχείριση του διαδικτυακού ξεφωνίσματός σας,να καθαρίσουν κανένα κατάκοιτο...ή να ταΐσουν ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να φροντίσουν τον εαυτό τους; Το Άσυλο Ανιάτων, έχει εγκαταλειφθεί ,στην τύχη του, όπως και πολλά άλλα ιδρύματα...ο κόσμος αλήτες, πεθαίνει και εσείς πλέκετε ψιλοβελονιά τα συμφέροντα της ...σειριάς σας.
Αν θέλεις να βοηθήσεις , εκποίησε την περιουσία της Δυναστίας σου,και εσύ και οι άλλες δύο ...ψυχοπονιάρες οικογένειες ,που χρόνια τώρα σωωώζουν την πατρίδα και δώστε τα χρήμματα εκεί που ανήκουν: Στην Ελλάδα! Μετά εξαφανιστήτε απο την Ελληνική Επικράτεια...Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσάς...ή μάλλον για να ζήσουμε , για να επιβιώσουμε πρέπει να απαλλαγούμε μια για πάντα, από αυτόκλητους σωτήρες του είδους σας. ο πολίτης πρώτα...μίλησε!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣ...ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είμαστε ευτυχείς , γιατί μετά από χρονοβόρες διαδικασίες , καταφέραμε να σώσουμε από την καταστροφή ,κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ,δώδεκα πίνακες ζωγραφικής ,και να εξασφαλίσουμε οικονομικά την επιστροφή τους στην Ελλάδα। Τα έργα αυτά είχαν ξεκινήσει από την Ελλάδα με προορισμό την Αμερική για να εκτεθούν στο HELLENIC-AMERICAN CULTURAL CENTER AND MUSEUM που βρίσκεται στο Πόρτλαντ του Όρεγκον। Είχε αποσταλεί από την διεύθυνση του Μουσείου πρόσκληση στην ζωγράφο Μαρία Σιδέρη και είχαν πληρωθεί τα χρήματα στη μεταφορική εταιρεία για να πάνε τα έργα στο Πόρτλαντ। ,της είχε δε προταθεί να παρατείνει την εκεί παραμονή της ,αν μπορούσε, πέραν της μιας εβδομάδας που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός।।Την πρόταση για την έκθεση αυτή την είχε κάνει στην κυρία Σιδέρη γνωστός...συνταξιούχος ,πρώην διευθυντής να πω, προϊστάμενος επί τιμή να πω; του Υπουργείου Πολιτισμού।Δεν έχω καταλάβει και δεν γνωρίζω επακριβώς ,το παιχνίδι του συγκεκριμένου κυρίου...που αρέσκεται να παριστάνει, αλήθεια ,τι παριστάνει;...και που πλασάρει σε κάποιους εικαστικούς εντέχνως την εύνοιά , και τις υψηλές του διασυνδέσεις ... Όμως η αναξιοπιστία των χειρισμών του κατέληξε στο να ανακληθεί η πρόσκληση προς την ζωγράφο,ενώ οι πίνακες είχαν φθάσει ήδη στο Σιάτλ।Το εκεί Κέντρο, αρνήθηκε να πληρώσει ως όφειλε, οτιδήποτε αφορούσε την επιστροφή των πινάκων στην Ελλάδα, και, παρέμειναν στις αποθήκες της αεροπορικής εταιρείας।Το χρονικό διάστημα εξαντλήθηκε και οι πίνακες θα καταστρεφόντουσαν ως αζήτητοι! διότι ο αρχικός εντολέας της μεταφοράς ...έκανε την πάπια...Με την βοήθεια καλών ανθρώπων και την καταβολή των χρημάτων που απαιτούνταν, καταφέραμε να μην καταστραφούν, και επιτέλους να ησυχάσει η δημιουργός η οποία,ούτε είχε επιδιώξει ούτε είχε επιζητήσει την πρόσκληση।Της είχε προταθεί και μάλιστα πιεστικά। Δεν θα επεκταθούμε προς το παρόν σε άλλες λεπτομέρειες θα πούμε όμως ,ότι διάφοροι παρατρεχάμενοι του κυρίου αυτού,έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν τη ζωγράφο τηλεφωνικά και μάλιστα με τελείως αισχρό τρόπο...Τι κρίμα καλέ μου κύριε , αντί να κρατάτε εξ Ινδιών εισαγόμενα εξαπτέρυγα,θα ήταν προτιμότερο,να ήσασταν καθαρός ως προς τις προθέσεις σας, σε σχέση με πολλά άλλα θέματα।...Αγαπητοί εικαστικοί,κρατάτε μικρό καλάθι...Οι Μεγαλόσταυροι και τα παράσημα στο στήθος,δεν σημαίνουν πάντα κάτι...