" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Θέλουν τον "υποτιθέμενο αντισημητισμό" οι Εβραίοι...τους εξυπηρετεί ως πρόσχημα...για ρατσιστικές ...ενέργειες κατά των λαών-στόχων...δηλαδή...της Υφηλίου

...σκόρπια κεφάλαια ή αποσπάσματα από τις εξοντωτικές τακτικές του βιβλίου...της ."εγκληματικής οργάνωσης "...γιατί μόνο μια εγκληματική οργάνωση...μπορεί να δρα ...έτσι!
...τώρα πες μου σε παρακαλώ,εσύ, ω υπερασπιστά ...της δικαιοσύνης...με το ζόρι να ...γουστάρεις...τέτοια υποκείμενα; άλλο αγαπώ την πατρίδα μου κι άλλο...θέλω να διαφθείρω τους πάντες...αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Παλαιστινιακό ξεκλήρισμα!- "ακούραστα εκτελούν" ...χρόνια τώρα...οι ''Σταυρωτήδες των Λαών"

...το λέει, το τότε, μηνιαίο δελτίο της Ελληνικής  Επιτροπής της Διεθνούς Αμνηστίας...τεύχος 11 -Νοέμβριος 1990 ... Τόσα χρόνια εκτελούν οι " αντιρατσιστές " ρατσιστές  ...παιδιά και αμάχους,και αίμα δε χορταίνουν!Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

Σωκράτης Γκιόλιας-Ατιμώρητοι, ακόμη, οι δολοφόνοι του!

.                                                                                                       ...Πότε θα μάθει η οικογένεια και οι φίλοι του...οι χιλιάδες φίλοι του...τους δολοφόνους του; εννοώ να δει τα πρόσωπά τους...να ακούσει τη σύλληψη...και την απαγγελία κατηγορίας; Είναι κάποιοι θάνατοι, που θαρρείς, πως πολύ...πολύ αργεί! να αποδοθεί η δικαιοσύνη!...Η Δικαιοσύνη !.. 19-7-14 ,χρόνος τέταρτος...η αλήθεια;
πότε θα δικαστούν οι ένοχοι;...πότε θα συληφθούν;

Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Προσόντα..."ειδικού συνεργάτη...) για την Ευρωβουλή;...δυστυχώς,δεν είναι...ατυχής επιλογή! είναι οδυνηρή πραγματικότητα !

Φώτο.Διαδικτύου (λεπτομέρεια...)
...τι μου λες εσύ χρυσό μου ,για σπουδές και ...πλούσιο βιογραφικό...τίποτα να μην έχεις, όσα και νάχεις πράξει, που να έχουν προκαλέσει...την κοινή ,λεγόμενη ηθική, αν έχεις...βύσμα, ή αλλιώς πως...δάκτυλο!
Καλοπληρωμένος...ειδικός...συνεργάτης, στην
Ευρωβουλή,γίνεσαι! Αμ.πως!

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΑΡ σε κρίση μεγαλοϊδεατισμού...η χασούρα...τον θολώνει τον άνθρωπο, τι να λέμε τώρα!

...μερικούς, τους βαράει κατακούτελα...η εμμονική τους...διαστροφή
για αρχηγιλίκι. Είπε, ο πολύς κος Κουβέλης, ανάμεσα σε διάφορα,περί του περιφήμου δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ!
να μην συμπεριληφθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής,στο άθροισμα ..."διότι έτσι...νομιμοποιούνται...οι υπογραφές τους...)!!!
Βρε κακόμοιροι καταπατητές, κάθε έννοιας...κοινής λογικής!
Οι υπογραφές τους έχουν νομιμοποιηθεί με την εκλογή τους
από 600.000 χιλιάδες Έλληνες! Εσάς έχουν ανάγκη γι αυτό;
Αντιθέτως,εσείς με τις αρρωστημένες ιδεοληψίες σας εξυπηρετείτε
 όχι τα συμφέροντα του λαού...αλλά,το νάχαμε να λέγαμε της...κεντροαριστεράς!Χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι, δηλαδή!
Σκέψου τώρα,τι μπορεί να ...εισηγηθεί ο εν λόγω κύριος...προοδευτικός, της 0,8 τα εκατό ...κυβερνώσας(!) δημοκρατικής (τρομάρα της) παράταξης,αν ,λέω αν, καταλάβουν ότι αποτυγχάνει η επιχείρηση τρομοκράτησης των ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου. Μέχρι...εξορία! Δημοκρατικά!Και...αριστερά!
 Ο λαός,αργεί αγαπούλες μου...μοιάζει,κάποιες φορές,σαν εκείνα τα γαϊδουράκια που ακίνητα μες τον ήλιο, με σκυμμένο κεφάλι,σε κοιτάνε...
μασουλώντας χορταράκι...και τρώς την κλωτσιά και σού ρχεται ο ουρανός...σφοντύλι.
Πόσο να τον βρίσεις τον ψηφοφόρο! Πόσο να υποτιμήσεις την νοημοσύνη του; Πόσο να τον εκβιάσεις; Ο λαός,δεν συμπράττει σε αδικίες.Δεν παίρνει χαμπάρι, από έμμεση τρομοκράτηση.
Και επειδή η καταπάτηση της αξιοπρέπειάς του,  είναι καθημερινή...μασουλάει το χορταράκι του...
και περιμένει!Την κλωτσιά πάντως, θα την δώσει! Διπλά; Τριπλά; ποιος ξέρει;Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

" Καλό καλοκαίρι Ελλάδα"...οι ανάξιοι διαχειριστές,που σε εξοντώνουν...έχουν ανάγκη ξεκούρασης!

  • ...και αφού το πολιτικό σκουπιδαριό ανακυκλώθηκε,ανασχηματισμό το λένε...
  • ...και αφού, οι κλέφτες, ψεύτες και επίορκοι...μαγείρεψαν δημοκρατικααά! ό,τι πιο αντιδημοκρατικό οι αρρωστημένοι αφεντάδες τους επέβαλαν, κι ακόμη, δεν τέλειωσε η  εξολοθρευτική εντολή...έχει πράμα ακόμη να γίνει...ζούνε ακόμη ΄Ελληνες! Το μαγαζί γωνία που λέγεται Ελλάδα δεν είναι με συμβόλαια στην πλήρη κατοχή τους...
  • ...και αφού...εξευτέλισαν την λαϊκή βούληση...δίνοντας εντολές δια στόματος του Έλληνα πρωθυπουργού, να φυλακιστεί αρχηγός και βουλευτές, νόμιμου πολιτικού κόμματος, μέσω μιας σκευωρίας που έχω περιέργεια να δω, πως θα καταλήξει.
  • ...και αφού...εξασφάλισαν την συνενοχή, μέσω της μη διαμαρτυρίας για τον πολλαπλό βιασμό της συνταγματικής  νομιμότητας, των νομιμοφρόνων (χα.χα) κομμουνιστικών, αριστερών, προοδευτικών, και λοιπόν φασισταριών του κερατά  κομμάτων! ..."περιπλέουν τα πελάγη..." ηδονιζόμενοι με τα κέρδη από   την ανάπτυξη που φέρανε στη χώρα βρε, από την ευκαιρία που σου δίνουνε να είσαι δούλος τους βρέ αγνώμονα παλιοέλληνα! Που δεν αναγνωρίζεις. την μεγαλοπρέπεια της υποταγής στην αυτοκρατορία του πρωκτού,που τους κουμαντάρει και τους αναγκάζει να σφουγγαρίζουν με τις γλώσσες τους πατώματα ξένων ναών.