" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Grand Prix IOM 2010-Πανευρωπαϊκό Grand Prix Ιππασίας


Είναι η 2η χρονιά που ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων - διοργανώνει τον σημαντικότατο για την Ιππασία ,διαγωνισμό.
Στην ιστοσελίδα - Ιππικός ΄Ομιλος Μεσογείων-
μπορείτε να κατατοπιστήτε και να πάρετε μία ιδέα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του. Εκεί,όμορφοι άνθρωποι θα συναντηθούν για να δημιουργήσουν για πρώτη φορά ,μια μεγάλη γιορτή που θα διαρκέσει όσο και οι αγώνες--τρεις ολόκληρες ημέρες!
Ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος-ΑΓΡΟΞΕΝΙΑ- φρόντισε στο πλαίσιο της διοργάνωσης ,να συγκεντρώσει υπό τον τίτλο:" ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΓΟΡΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ" ότι καλύτερο έχει να προτείνει ,να δείξει, να προσφέρει η μαγική μας χώρα. Από κάθε γωνιά της Ελλάδας,παραγωγοί οικολογικών προϊόντων,ιδιοκτήτες παραδοσιακών ξενώνων,τεχνίτες και εικαστικοί
θάχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή, με το πλήθος των ανθρώπων, αναβατών,προπονητών, επισκεπτών, που θα έρθουν στη χώρα μας από όλη την Ευρώπη και να τους γνωρίσουν την δουλειά τους και τις προσφερόμενες υπηρεσίες ή προϊόντα.
Το ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΕΧΝΗΣ , θα είναι εκεί με δύο περίπτερα και εικαστική παρέμβαση στον στεγασμένο χώρο που θα φιλοξενήσει τους χορηγούς και τους προσκεκλημένους.
Εκτός από πίνακες ζωγραφικής με θέμα το άλογο (και όχι μόνο),θα έχουμε αγιογραφία,κόσμημα,μικρο γλυπτική και κεραμικά. Ο κεραμίστας Γιώργος Γεωργούλης από την Κύθνο,που όμως έχει το παραδοσιακό του εργαστήρι στο Μαρούσι,είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον,συμμετεχόντων και επισκεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου