" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

SOS Κύριε Πρόεδρε ! Ποιά Εθνική προσπάθεια...;

1ος Κατοχικός Χρόνος 2010

...εδώ μιλάμε για ...εξόντωση!
Η αλήθεια είναι ότι εκτός ολίγων,των γνωστών ολίγων! που την βγάζουν πάααντα καθαρή,όλοι οι υπόλοιποι ΤΟ ΕΘΝΟΣ δηλαδή, έτσι που το πάτε,θα χαθεί. Γιατί πως να το κάνουμε; Ο άνθρωπος για να ζήσει, χρειάζεται τροφή. Και εσείς έχετε καταδικάσει με τους χειρισμούς σας την χώρα στην πείνα και την κατάθλιψη. Κουφοί είσαστε; Τυφλοί είσαστε; ή βρήκατε σίγουρο τρόπο, να σας μείνει η ...Ελλάδα, χωρίς κατοίκους Έλληνες; Τι καλό οικόπεδο !
Από την άλλη πλευρά,τι να πω; ίσως καταφέρετε να εξοργίσετε τόσο πολύ τον κόσμο,που να γίνει πραγματικότητα ένα...ποιητικό όνειρο.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ποτέ τα " κλειστά " συμβούλια και διαβούλια αυθεντιών,δεν ωφέλησαν το σύνολο. Αντίθετα,το έβλαψαν. Άλλωστε το βλέπουμε κάθε μέρα. Το πληρώνουμε κάθε μέρα.
Και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για κανένα Έλληνα, άλλη μια παραδοχή ανικανότητας,εκ μέρους των διαχειριστών της εξουσίας.
Δεν έχετε επαφή με την καθημερινότητα κύριοι. Δεν θέλετε να έχετε. Αυτή την εποχή λυτοί και δεμένοι με βλέψεις στην τοπική αυτοδιοίκηση,ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους... έφτιαξαν..κινήσεις πολιτών, σωματεία ,συντηρεί ο καθένας ένα προσωπικό παραμύθι...Φτάνει πια η Οικογενειοκρατία . Φτάνει πια η ξεφτίλα. Στη συνείδηση της πλειονότητας είναι καταδικασμένη η τακτική ...των εντίμων ανέντιμων ,που μας λυμαίνονται τόσα χρόνια.
Αυτή η πατρίδα,που τ άρωμα της είναι βασιλικός και πελαγίσια αύρα, άρχισε να βρωμάει φόβο, ανασφάλεια, οργή και απογοήτευση...
Ντροπή σας. Ντροπή μας.
...όμως, συρματοπλέγματα στα όνειρα,δεν μπαίνουνε
γι αυτό μη τα δηλώσετε παιδιά, όταν το πει η τηλεόραση
...θα μας ζητήσουν υπεραξία , προς ίδιον όφελος,οι φαύλοι του
σήμερα
στο μέλλον...

΄Ερρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου