" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

SOS! SOS!SOS! Κύριε Πρόεδρε!

1ος Κατοχικός χρόνος 2010
" Άσκηση επί χώρας "
...αυτό γίνεται στην πατρίδα μας... Τη μια,αλλάζετε τα ονόματα στα Υπουργία,την άλλη ξαναδίνετε αρμοδιότητες που είχατε αφαιρέσει, βγάζετε νόμους για να τους ακυρώσετε,προκαλείτε κύριοι τον λαό που οφείλετε να υπηρετείτε. Αφαιμάσσετε με πρωτόγνωρη σκληρότητα τα αδύνατα κοινωνικά στρώματα και το μόνο που απασχολεί ,τα επιτελεία,είναι η προσπάθεια τόνωσης επικοινωνιακά του προφίλ σας.
Μας εξαπατήσατε κύριοι και εξακολουθείτε να το κάνετε ξεδιάντροπα. Χάθηκε και η στοιχειώδης αξιοπρέπεια στα παχύδερμα της πολιτικής...αρένας;
Κανονίστε να λογοδοτήσουν όλοι όσοι είναι χρεωμένοι ακόμη και με υποψία σκανδάλου και κόφτε τις...αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.
Να πάνε στην δικαιοσύνη όλοι!Αλλά πουουου! Δεν το προβλέπει το ...σενάριο!
Αν όμως,το σενάριο στήθηκε ,ποντάροντας στην αδυναμία βραχείας μνήμης του ΄Ελληνα,ίσως εκπλαγείτε...γιατί στου κασίδη το κεφάλι κάποιος μάθαινε κουρέας...που λέει ο λαός μας,δεν αντέχεται,δεν αντέχεται ,κύριοι αναξιόπιστοι ένθεν και ένθεν!
΄Ασκηση επί χώρας ! κάνετε κύριοι, που από ότι αποδεικνύεται μέχρι στιγμής είναι...θανατηφόρα.
Ντροπή σας! Ντροπή μας!
Υ.Γ. ...άκουσα,κάπου, ότι σήμερα στο Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα, κατέφθασε μια λιμουζίνα με κουρτινάκια και ένα θηριώδες τζιπ,αυτός είναι ο τρόπος που μετακινούνται οι Υπουργοί σας; και αν ναι, γιατί;
Ντροπή σας! Ντροπή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου