" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα Παιδικής Προστασίας-η αγάπη βρίσκει τον δρόμο...

...για το ετήσιο παζάρι του Ιδρύματος που στόχο του έχει,να αναπληρώσει όσο το δυνατό καλύτερα, το ρόλο ενός γονέα που νοιάζεται για την ανατροφή του παιδιού του και φιλοδοξεί να βγάλει χρήσιμα μέλη και πάνω απ΄όλα, καλούς ανθρώπους για την κοινωνία.
Φροντίζει κορίτσια από 6 χρονών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Κάθε χρόνο, τα ωραιότερα κουραμπιεδομελομακάρονα  περιμένουν να γίνουν, και γίνονται ανάρπαστα. Πολλές επιλογές για δωράκια, από καλάθια με ποτά, γούρια, μαρμελάδες,σπιτικά λικέρ, αλλά και βιβλία ,ρούχα, παιχνίδια.
Γνωρίζω χρόνια το χώρο και τον αγαπώ.Το παζάρι συνεχίζεται στις 14-15 Δεκεμβρίου, επισκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε. Θα είναι μία ευκαιρία και να ενισχύσετε τους σκοπούς του Ιδρύματος, αλλά και αν ενδιαφέρεσθε να γνωρίσετε τους εθελοντές και το προσωπικό που καταθέτουν την ψυχή τους για τα παιδιά.
 


 Κλιμάκιο της Ο.ΔΙ.Κ ( Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων) με την κ. Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου- Υπεύθυνη Εθελοντισμού και προγραμμάτων. Μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος για πληροφορίες στο 2104594071 ή στο aef@xatzikiriakio.gr αν ενδιαφέρεται να προσφέρει εθελοντικά.Επίσης η Δωρεάν Σχολή Διασωστών είναι μια ενδιαφέρουσα και αναγκαία στους καιρούς μας επιλογή. Τα ως άνω παλληκάρια θάναι εκεί για ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου