" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

" Καλό καλοκαίρι Ελλάδα"...οι ανάξιοι διαχειριστές,που σε εξοντώνουν...έχουν ανάγκη ξεκούρασης!

  • ...και αφού το πολιτικό σκουπιδαριό ανακυκλώθηκε,ανασχηματισμό το λένε...
  • ...και αφού, οι κλέφτες, ψεύτες και επίορκοι...μαγείρεψαν δημοκρατικααά! ό,τι πιο αντιδημοκρατικό οι αρρωστημένοι αφεντάδες τους επέβαλαν, κι ακόμη, δεν τέλειωσε η  εξολοθρευτική εντολή...έχει πράμα ακόμη να γίνει...ζούνε ακόμη ΄Ελληνες! Το μαγαζί γωνία που λέγεται Ελλάδα δεν είναι με συμβόλαια στην πλήρη κατοχή τους...
  • ...και αφού...εξευτέλισαν την λαϊκή βούληση...δίνοντας εντολές δια στόματος του Έλληνα πρωθυπουργού, να φυλακιστεί αρχηγός και βουλευτές, νόμιμου πολιτικού κόμματος, μέσω μιας σκευωρίας που έχω περιέργεια να δω, πως θα καταλήξει.
  • ...και αφού...εξασφάλισαν την συνενοχή, μέσω της μη διαμαρτυρίας για τον πολλαπλό βιασμό της συνταγματικής  νομιμότητας, των νομιμοφρόνων (χα.χα) κομμουνιστικών, αριστερών, προοδευτικών, και λοιπόν φασισταριών του κερατά  κομμάτων! ..."περιπλέουν τα πελάγη..." ηδονιζόμενοι με τα κέρδη από   την ανάπτυξη που φέρανε στη χώρα βρε, από την ευκαιρία που σου δίνουνε να είσαι δούλος τους βρέ αγνώμονα παλιοέλληνα! Που δεν αναγνωρίζεις. την μεγαλοπρέπεια της υποταγής στην αυτοκρατορία του πρωκτού,που τους κουμαντάρει και τους αναγκάζει να σφουγγαρίζουν με τις γλώσσες τους πατώματα ξένων ναών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου