" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Κινητά Τηλέφωνα...δωρεάν για το Δημόσιο; για ποιούς παρακαλώ;

...λύσσα μαύρη και κακιά!
Γιατί; πρέπει να πληρώνουμε εμείς τα...χούγια και τον λογαριασμό...για την επικοινωνία του κάθε...τζαμπατζή;...γιατί περί αυτού πρόκειται!
Παραχωρείται δωρεάν τηλέφωνο και σύνδεση...στους αιρετούς; Θέλω λεπτομερείς λογαριασμούς λοιπόν! Θέλω έλεγχο κύριοι!
Δεν μπορεί ο κάθε σύμβουλος και...παρασύμβουλος...να απαιτεί...το μοντέλο τηλεφώνου που επιθυμεί...να τα πληρώνουν από την τσέπη τους!
Άλλος...θέλει το τελευταίο μοντέλο της τάδε μάρκας...άλλος θέλει ...με δύο κάρτες...άλλος θέλει την...Άρτα και τα Γιάννενα! και άλλος...μπορεί να ξεπέρασε το όριο των 200 ευρώ που του παραχωρεί η Υπηρεσία δωρεάν κατά 10 ή 12, ας πούμε ευρώ και δεν βάζει το κουλό του στην τσέπη να πληρώσει την υπέρβαση στο λογαριασμό του, αλλά ο μισθοσυντήρητος από τον κάθε πολίτη, απαιτεί! να πληρώσει ο...μ@λ@κ@ς!
Απαιτεί! Τζαμπατζήδες όλων των κομμάτων συμφωνούν σε αυτό.Εύκολα, πολύ εύκολα απαιτούν!..
Κάντε έλεγχο και βάλτε περιορισμούς αυστηρούς! και στις απαιτήσεις και ...στις συμπεριφορές των...κολαούζων σας! Μαθαίνω ότι ακόμη...και στην μπανιέρα...να τους πέσει το τηλέφωνο (χα!κι όμως, έτσι άκουσα ότι δικαιολόγησε κάποιος...την απώλεια του τηλεφώνου του) απαιτούν από την Υπηρεσία τους, να το αναπληρώσει! Να το πληρώσεις μόνος σου κύριε!Και μετά μου λέτε...για δαπάνες...και για μειώσεις ...και για το "...πατριωτικό καθήκον..."             Ου. να χαθείτε τρωκτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου