" Επιτρέπεται η αναδημοσίευση κάθε άρθρου του blog αρκεί να αναφέρεται η πηγή "

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κούρδοι-Αφρίν-Έκκληση-Σύνταγμα

Κούρδοι-Αφρίν-έκκληση-Σύνταγμα
...Έκκληση
                          Η έκκλησή μας προς την διεθνή κοινότητα:
-Το Afrin είναι μία από τις πιό σταθερές και ασφαλείς περιοχές στη Συρία τα τελευταία πέντε χρόνια.Εξαιτίας αυτού,η πόλη έχει δεχτεί έναν αριθμό Σύρων προσφύγων ίσο με τον αρχικό της πληθυσμό. Ο ΟΗΕ και η Διεθνής Συμμαχία πρέπει να εξασφαλίσουν την συνέχιση της σταθερότητας
και της ασφάλειας στο Afrin. Το Afrin πρέπει να προστατεύεται από εξωτερικές επιθέσεις.
-Το Afrin δεν αποτελεί απειλή για την Τουρκία και δεν έχει επιτεθεί σε κανέναν.Το Τουρκικό κράτος επιτίθεται στο Afrin, επειδή είναι εχθρικό απέναντι στούς Κούρδους και τα επιτεύγματά τους.Αυτή η πραγματικότητα δεν πρέπει να αγνοηθεί και οι επιθέσεις του τουρκικού κράτους πρέπει να αποτραπούν.
- Η Ρωσία,που είναι υπεύθυνη για τον εναέριο χώρο του Afrin,δεν πρέπει να μείνει θεατής των επιθέσεων της Τουρκίας, και πρέπει να αποτρέψει οποιαδήποτε τέτοια επίθεση.
Οι επιθέσεις του τουρκικού κράτους κατά του Afrin, της Rojava και της βόρειας Συρίας συνολικά είναι επωφελείς για το ISIS και άλλες σαλαφιστικές ομάδες.
Ο Διεθνής Συνασπισμός ενάντια στην ISIS πρέπει να λάβει προφυλάξεις ενάντια σε αυτό και οφείλει να αποτρέψει τις επιθέσεις του Τουρκικού στρατού.
Το Τουρκικό κράτος είναι μια κατοχική δύναμη στη Συρία. Η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να είναι θεατής σε αυτή την κατάσταση και ο Τουρκικός στρατός πρέπει να υποχρεωθεί να εγκαταλείψει τη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου